PEOPLE GROUP KONSERNI

People Group-konsernin muodostavat neljä tytäryritystä, jotka ovat keskittyneet kukin omalle tietotekniikka-alan toimintasektorilleen.

 

PEOPLE GROUP ACADEMY

People Group Academy (PGA) on johtava audiovisuaalisen viestinnän kouluttaja Suomessa. PGA on valmentanut tuhansia opiskelijoita, jotka ovat suorittaneet Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon julkaisugrafiikan, verkkoviestinnän, editoinnin ja peligrafiikan osaamisaloilta. Syksystä 2016 on käynnistetty koulutusohjelmat Media-alan ammattitutkinnon suorittamiseen ja vuoden 2017 alusta käynnistyvät koulutusohjelmat Media-assistentin tutkintoon (Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto).

 

PEOPLE GROUP CARE

People Group Care tarjoaa IT-palveluita työasemien, palvelimien ja verkkojen suunnittelussa, asennuksissa ja ylläpidossa. Care tarjoaa IT-ulkoistamispalveluita haastaviin sekaympäristöihin, joissa Windows, Macintosh- ja Unix-laitteiden tulee toimia varmasti. Ulkoistamalla IT mahdollistetaan tuotantoympäristön toimintavarmuus, riskien minimointi ja korkea käyttäjätyytyväisyys. Asiakkaat voivat keskittyä tärkeimpään: omaan liiketoiminnan kehittämiseen.

 

PEOPLE GROUP DATA

People Group Data on keskittynyt media-alan ohjelmistotuotteiden maahantuontiin. Tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. FirstClass-, Infoping-, Filemaker-, Enfocus- ja Extensis-ohjelmistot sekä Eizo- ja Sharp-monitorit.

 

HUMAC

Humac on yritys- ja oppilaitosmyyntiin keskittynyt  ratkaisumyyntiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme alan tunnetuimmat merkkituotteet, laitteet, ohjelmistot, oheislaitteet ja tarvikkeet.

 

1STORE

1Store on kuluttaja-asiakkaille Apple-tuotteita ja asiantuntijapalveluita tarjoava myymäläketju. Apple Premium Store -myymälät sijaitsevat Helsingistä ja Turussa

 

MISSIO

Tavoitteena on tarjota yritysasiakkaille mahdollisimman kattava tuote- ja palveluvalikoima, parasta asiantuntijaosaamista sekä joustavaa asiakaspalvelua kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä hankkeissa. Kutsumme tätä One Stop Service -konseptiksi.

 

HISTORIAA PEOPLE GROUPISTA

Vuonna 1988 perustettu MacPeople Oy, josta myöhemmin on muodostunut People Group -yritysryhmä. Vuosien varrella toiminta on kasvanut yritysostojen ja orgaanisen kasvun tuloksena. Liiketoiminta Baltiassa on aloitettu vuonna 1991. Henkilökuntaa Suomen ja Baltian toimistoissa työskentelee yhteensä noin 100 ja yritysryhmän kokonaisliikevaihto on n. 50 m€.

  People Group

Kun on kyse henkilökunnan kouluttamisesta, tietotekniikan ulkoistamisesta, vaativista kehittämishankkeista tai laitteista ja ohjelmista, One-Stop-Service on juuri Teidän yrityksellenne rakennettu. Vuonna 1988 perustetun People Group-konsernin muodostavat neljä tytäryritystä, jotka ovat keskittyneet kukin omalle tietotekniikka-alan toimintasektorilleen.

  Ota yhteyttä
  People Group Oy

Fredrikinkatu 48 A, 10.Krs
00100 HELSINKI

puh. 010 230 7300 (keskus)
mail : info@peoplegroup.fi
Ark. : 9:00 - 16:00